RETURNERING

Hvis du ønsker at returnere en vare, har du hos HELLYEAHCOPENHAGEN altid 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du modtager varen. Hvis du fortryder dit køb, skal du udfylde den returseddel du har modtaget sammen med dine varer og sende varerne retur til os. Vi tilbyder at du kan benytte dig af vores fragtaftale, dette gør du ved at klikke på følgende link, så bliver du videreført til vores returfragtside hvor du kan betale og udprinte din fragt label, her vil du også have mulighed for at udprinte en ny returlabel. Vi benytter os af DAO i returfragt, hvilket betyder at du skal aflevere din pakke i en DAO PakkeShop for at gøre brug af vores returfragtstilbud, prisen er DKK 35,- som du vil skulle betale i forbindelse med bestillingen af din returlabel.

Bemærk at du skal sende varen retur senest 14 dage fra den dag, du modtager varen. Du kan læse mere om fortrydelsesret i Handelsbetingelser.  

Det er vigtigt, at varen returneres i samme stand, som da du modtog den, for at få tilbagebetalt det fulde købs beløb.

Sådan gør du 

1) Pak varen i forsvarlig indpakning – Forsendelsesposen du modtog dine varer i kan eventuelt genbruges.

2) Udfyld og medsend returseddel. Har du mistet denne kan du udskrive en ny her.

3) Betil din returlabel her.

4) Pakken indleveres til en DAO. Pakkeshoppen finder du her, ved at indtaste DAO samt, der hvor du bor i søgefeltet (du kan også finde en PakkeShop i forbindelse med bestilling af returlabel). Når vi modtager pakken, modtager du en bekræftelses mail og hvis betingelserne for returnering er opfyldt bliver pengene for dine varer returneret til din konto.

Bemærk at du har ansvaret for din returpakke, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Vi gør opmærksom på, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav.

REKLAMATION

Hos HELLYEAHCOPENHAGEN er kvalitet i fokus, men hvis du mod forventning skulle opleve fejl eller mangel ved en vare, er dit køb omfattet af Købeloven, herunder mangelreglerne, og du har 24 måneders reklamationsret på alle varer.

Du returnerer varen som beskrevet ovenfor. Returforsendelsen er i tilfælde af at reklamationen er berettiget fragtfri. I forbindelse med reklamation beder vi dig kontakte kundeservice.

Du bedes kontakte os så snart du opdager fejlen, på den måde kan vi hurtigst muligt tilbyde en løsning.