HANDELSBETINGELSER

Hjemmesiden ejes og drives af HellYeahCopenhagen APS:

CVR nr: 39886820

TELEFON: (+45) 9392 4397

ADRESSE:  Dyssevangen 41A, 3520 Farum, Danmark

HellYeahCopenhagen forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der er gældende for denne hjemmeside. Du bedes derfor holde dig opdateret løbende om eventuelle ændringer.

  1. Produktinformation:

Varens særlige egenskaber oplyses på HellYeahCopenhagen.com. Besvarelse af supplerende oplysninger eller spørgsmål i forlængelse af de eksisterende oplysninger, kan opnås på denne mailadresse: info@hellyeahcopenhagen.com, såfremt kunden ønsker det.

  1. Priser og levering:

Priserne på webshoppen er angivet i danske kroner (DKK). Ændringer i pris kan forekomme, alt efter dit bestillingstidspunkt. Dette skyldes at priserne er baseret på produktionsomkostninger for varer produceret i udlandet som kan variere baseret på råvareomkostninger, valutakurser o.lign.. Såfremt HellYeahCopenhagen accepterer din ordre, vil køber blive faktureret den pris, der er gældende på bestillingsdatoen. Alle priser er vist inkl. Moms.

Yderligere detaljer omkring forventet ekspeditionstid, leveringmuligheder og -omkostninger kan findes her.

  1. Bestilling og aftaleindgåelse:

Den endelige og bindende aftale mellem dig og HellYeahCopenhagen foreligger når din ordre er blevet bekræftet af HellYeahCopenhagen. Dette sker ved at HellYeahCopenhagen sender en ordrebekræftelse til dig via e-mail, når ordren er blevet accepteret. Kvitteringen for ordren, som modtages umiddelbart efter din indsendelse af ordren, udgør ikke en ordrebekræftelse.

  1. Betaling:

Dine kontooplysninger som bliver indsamlet ved køb af varer, sendes direkte og sikkert til PBS via krypteringsformen, (SSL), som kun er forbeholdt dig og PBS. Dette sikrer, at uvedkommende ikke kan se eller gemme dine personlige oplysninger. Beløbet trækkes først fra din konto når varen afsendes fra HellYeahCopenhagen.

  1. Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Risikoen ved at bestilte varer går til grunde eller beskadiges, på grund af hændelige forhold overgår først til køber, når varen befinder sig i købers varetægt.

  1. Reklamation:

En eventuel reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter købers varemodtagelse, vi anbefaler at du henvender dig hurtigst muligt så vi kan få undersøgt varen og afklaret om reklamationen er berettiget eller ej. I tilfælde af en mangel, bedes du angive og forlangende vise, hvori manglen består.

  1. Ansvarsfraskrivelse og garanti:

Hvis hjemmmesiden indeholder links til tredjepartssider yder HellYeahCopenhagen ingen garanti for indholdet på sådanne tredjepartssider. Linkene stilles til rådighed som en service til brugerne, og besøg på de linkede tredjepartssider sker på brugerens eget ansvar.

Som følge af at de bestilte varer leveres for sent, eller indeholder mangler, pålægges sælger intet erstatningsansvar, hvis disse forsinkelser eller mangler skyldes forhold i købers varetægt, som er uden for HellYeahCopenhagen’s kontrol. Dette kan eksempelvis inkluderer krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

Køber opnår kun de garantier på bestilte varer, som producenten udsteder overfor køber. HellYeahCopenhagen afgiver ikke selvstændig garanti.

  1. Fortrydelsesret

Køber kan fortryde sit køb inden 14 dage efter levering, såfremt det meddeles til HellYeahCopenhagen. Herefter refunderer sælger det modtagne beløb fratrukket eventuelle omkostninger for returfragt.

Køber er selv ansvarlig for eventuelle fragtomkostningerne i forbindelse med returnering af varerne.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Vedrørende returnering, anbefaler vi at du benytter vores aftale med DAO som udbyder, og ikke andre alternative pakkedistributører. Dette sikrer, at du kan spore din vare i tilfælde af at den skulle gå tabt under returforsendelsen. Det anbefales at du returnerer varen i en forsvarlig emballage – sammen med fakturaen, hvor du gør det klart at du gør brug af fortrydelsesretten til at få refunderet din bestilling.

Såfremt du fortryder dit køb, kan du blot nægte modtagelse af forsendelsen.

Vores returregler gælder alle solgte varer til private. Disse er ikke gældende ved afhentning af varer i vor butik, via vores Hellyeah Live arrangementer og ej heller ved varer solgt til virksomheder.

Såfremt HellYeahCopenhagen modtager de returnerede varer i acceptabel stand, refunderes det modtagne beløb fratrukket eventuelle returfragtomkostninger.

Links:

PBS – Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk