Homeshopping:

Hellyeah Live er din mulighed for at få bragt ægte Hell Yeah stemning hjem i stuen og hygge med veninderne. Bliv inspireret til at style dit barn, se og mærk tøjet, inden du køber det.

Hos HellYeahCopenhagen er det ejeren Rikke A. Møller, der kommer ud til vores Live arrangementer. Hun kan svare på alle spørgsmål omkring tøjet, samt hvilke tanker, der ligger bag hver enkelt style. Læs om hendes baggrund her.

Fordele:

I forbindelse med HellYeah Live arrangementer giver vi 10% rabat på alle køb og du kan få varerne med hjem på dagen. Modsat får vi uvurderlig sparring med vores kunder, og et mere sikkert køb ifht. størrelser og tøjet. Det synes vi bør komme vores kunder til gode.

Vært/værtinde – København/omegn:

Er du interesseret i at afholde et Hellyeah Live arrangement, bedes du sende en mail til vores kundeservice på info@hellyeahcopenhagen.com, så tager vi fat i dig for at finde et tidspunkt der passer. Det er som udgangspunkt muligt for os at afholde arrangementer på hverdage såvel som i weekenden, og vi kan komme forbi både i dagtimerne og om aftenen. Og hvis du er den helt rigtige kandidat og gerne vil sælge i din fritid. Så kunne vi nok godt finde ud af noget.