Marts 2019 …….. HellYeah, så gik vi live. Efter at have knoklet non stop de sidste måneder, er det virkelig en lettelse endelig at kunne sige, at vi gjorde det.

 

HellYeahCopenhagen er en realitet og vi er MEGA stolte. Vi takker alle dem, som har hjulpet os med at få det her brand til at blive en virkelighed.

  • Leverandørerne for at have lavet nogle flotte produkter.
  • Nikolaj Bransholm fra Bransholm photography, for at lave de fedeste billeder.
  • Forældre og deres seje børn for at medvirke på børnebilleder og film til vores hjemmeside, lookbook og flyers.
  • Michala Bering for at have lavet en super flot lookbook.

Samt ikke mindst venner og veninder for at hjælpe med at udbrede budskabet om HellYeahCopenhagen. Vi er dybt taknemmelige, for al den støtte og hjælp vi har modtaget.

 

Første kollektion

Marts 2019 åbnede vi så dørene for HellYeah´s første kollektion, som er en limited kollektion. Vi ønsker at lave unikt tøj, der samtidigt er bæredygtigt og fra Københavns underground miljø.

Unikt tøj: Fordi vores prints bliver tegnet af nye tatovører eller kunstnere fra Københavns underground miljø, der har en anden skæv og mere rå vinkel.

Limited: Fordi vi kun har produceret 200stk af hver style. Desuden er det en lille kollektion på 17 styles. Så vent ikke for længe…

Bæredygtigt: Fordi vi kun køber det, der bliver sat i gang og ikke har noget spild i processen. Vi får det lavet så tæt på Danmark og helst i Europa, så transporten og kravene til produktions landet er mest miljøvenlig. Vi bruger kun leverandører, som lever op til Europas strenge miljø krav ”REACH”. Kvaliteterne er High End, som kan bruges igen og igen og sælges videre. Målet på sigt er desuden også at gøre alle vores kvaliteter GOTS -og oeko-tex100 certificeret.